maanantai 16. marraskuuta 2009

Ja sitten

Viikonlopun jälkeen sitä kuvittelee aina tarttuvansa uudella innolla työhön. Ja niin teinkin tänään!

Intoa vain kesti herttaisen vähän aikaa, kaksi tuntia. Mutta en valita, sillä tuloksena on alustava dispositio. Taustakirjallisuutta tuli myös käytyä lävitse, joten askel eteenpäin on tämäkin, vaikka pieni sellainen.

Huomenna astelen Herran Ohjaajani puheille esittelemään ajatuksiani. Toivottavasti tapaamisesta irtoaa jotain konkreettista, jotain mihin tarttua. En tiedä onko vika minussa, vai ohjaajassa, mutta toistaiseksi saamani neuvot ovat olleet hieman mitäänsanomattomia. Toisaalta en voi odottaakaan, että kerrottaisiin suoraviivaisesti, että tee näin ja näin, mutta sehän ei estä toivomasta sitä.

Huokaus. Tämähän taitaakin olla niitä gradutuksen vaikempia vaiheita, lopullisten päätösten tekeminen aiheesta; rajaus. Sana kuulostaakin niin ikävältä; kaikki mielenkiintoinen tuntuu jäävän ulkopuolelle. Ja jatkuva epävarmuus, kun ote kohteesta on vielä niin epämääräinen ja arka. Niin paljon kaikkea, mitä ei vielä tiedä. Kirjapinoni pöydällä vain kasvaa ja kasvaa...

Toisaalta matka on vasta aluillaan, ja matkojen alkuun liittyy aina hienoista ja kiihdyttävää jännityksen tunnetta. Että mihinköhän tämäkin tie vie. Miltä siellä lopussa näyttää.

Nyt ajattelen, että varmaan tosi hyvältä.

Ei kommentteja: